MISIUNEA NOASTRĂ

Obiectul de activitate al societații noastre este comercializarea de mobilier, producţia de mobilier la comandă, mobilier personalizat, chiar unicat, adaptat spaţiului şi cerinţelor clienţilor noştri. Pentru aceasta vă punem la dispoziţie un serviciu de proiectare şi consultanţă gratuită (în Cluj-Napoca), iar tehnologia modernă pe care o folosim, ne asigură o calitate excelentă şi un preţ rezonabil pentru mobilierul produs.

Pentru a economisi timp şi pentru a evita căutările dificile, dintr-un magazin în altul, prin diferite zone ale oraşului, vă aşteptăm să treceţi pe la Mobila Casa Augustin, dar și în magazinul nostru online unde veți găsi mobilă pentru: bucătărie, living (holuri, colțare, canapele, biblioteci, bufete, vitrine), dormitor (dormitoare și paturi moderne sau clasice), camera copilului și camere pentru tineret, birouri și scaune
ergonomice, directoriale sau executiv, precum și o gamă variata de saltele.

VALORILE NOASTRE

Mobilierul pentru casa dumneavoastră nu este un lucru pe care îl cumpăraţi în fiecare zi. Din acest motiv, alegerea pieselor adecvate pare a fi o acţiune  destul de grea, însă echipa Mobila Casa Augustin, vine în întampinarea nevoilor dumneavoastră, cu produse calitativ superioare, fabricate în România, la prețuri accesibile. Cu o calitate superioară a produselor și cu o experienţă deloc de neglijat, Mobila Casa Augustin reprezintă un punct de referinţă pe piaţa mobilierului. Dacă doriţi varietate, stil, confort, rafinament și un preț bun, vă asteptăm cu drag în showroom-urile noastre sau în magazinul online.