Pentru o mai buna colaborare, ne puteti contacta astfel:

Pune o intrebare

Intrebari si raspunsuri

 
Cum pot face plata?

Plata ramburs : Plata produselor comandate prin intermediul site-ului nostru www.casaaugustin.ro se va face in momentul primirii coletului.
Ordin de plata: In urma unei comenzi facute de pe site, veti primi o factura proforma eliberata de catre firma noastra. Dupa confirmarea platii, produsele vor fi expediate catre dumneavoastra.
Plata cu card : Se poate efectua cu orice card bancar, prin intermediul platformelor securizate de plata electronica.

Cum se face livrarea ?

Livrarea se va face in mod gratuit in municipiul Cluj Napoca si suburbii (Floresti, Baciu, Chinteni, Sanicoara, Dezmir, Apahida,Feleacu) pana in fata imobilului (bloc/curte). Pentru alte localitati, transportul se va face contra-cost.

Ce garantie am la produsele achizitionate?

Garantia este valabila timp de 24 de luni de la achitia produsului, in baza facturii fiscale. Pentru mai multe informatii legate modul de aplicare al garantiei produselor, accesati rubrica destinata din „informatii

Cum pot negocia preturile produselor?

La achizitionarea mai multor produse de mobilier din magazinul nostru, preturile se pot negocia, dar numai in urma unei discutii cu unul dintre consilierii nostri de vanzari. Pentru a lua legatura cu un consilier vanzari trebuie accesata rubrica „contact”.